• October 6, 2022

Lustburg 1, de kennismaking

Zo werd een jaar, een eeuw afgesloten. Een jaar dat voor Cliff toch al niet meer kapot kon.
1e keer gelijk voor zn rijbewijs geslaagd, schooldiploma behaald, een mooie baan en het mooiste en liefste meisje van de wereld leren kennen.
En nu dus een gigahoofdprijs van veel miljoenen guldens.
Zo ging een nieuw jaar, een nieuwe eeuw van start. Cliff hing met tranen in z’n ogen en trillend als een op hol geslagen vibrator in de armen van Lindsey, zijn vader Peter en vriendin Carla en zn broer Wim en vriendin Esther.

Cliff had Lindsey al vaak genoeg zien lopen op school maar haar nog nooit echt gesproken.
Ze zat in een andere klas en volgde een ander rooster. Van anderen wist hij al dat ze een lief en zacht karakter had en jongens op een afstandje hield. Hij kon haar niet uit zn gedachten krijgen, een pracht meid met die goudblonde haren en een lichaam om van te smullen.
Op een donderdagmiddag half April reed Cliff midden in een stevige voorjaarsbui op zn scooter uit school op weg naar huis en opeens zag hij haar lopen met de fiets aan de hand. Direct had hij door dat er iets mis moest zijn, en stopte naast haar.
‘Problemen?’ vroeg hij. ‘Neehoor alles toppie, alleen mn band is lek, mn jas vergeten en ‘t is hard gaan regenen, maar hoef nog maar een half uurtje te lopen hoor’ antwoordde ze met een gemaakte grijns. ‘Oh ok gelukkig, ik dacht even dat je pech had.’ lachtte Cliff.
‘Maar kom op meid, hier is mn jas, doe hem aan en stap achterop, dan ben je sneller thuis.’ Natuurlijk wilde ze de jas niet hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *