• September 6, 2022

Ik gehoorzaam mijn man

Wij zijn al jaren samen, mijn man is tegen de vijftig en ik ben 45. Ik denk dat we er beiden nog best uit zien, dat ondervind ik toch dagelijks aan de blikken die ik van mannen krijg als ik wegga. Ons seksleven was steeds op peil zoals het gemiddelde koppel tot ongeveer twee jaar geleden.

Hoe hij er toe gekomen is weet ik niet, maar mijn man begon telkens we seks hadden te vragen of ik geen zin had andere mannen te neuken. Toen ik daar niet op reageerde, begon hij me te vragen of ik niet wat onderdanig wou doen, en al wat hij me zou vragen zonder tegenspraak zou doen.

Hij bleef dat maar terloops vragen, niet opdringerig, maar wel telkens we neukten weer.

Zodanig dat ik er wel wat voor begon te voelen hem zijn zin te geven, en te zien hoever hij zou gaan. Het begon me zelfs op te winden wat hij van mij wel zou eisen. Ik gaf dus toe en was zo gek te beloven dat ik alles zou doen wat hij van me verlangde zonder tegenspraak.

Ik hoor de feministes onder jullie al protesteren, maar ik ben nu eenmaal nooit een feministe geweest, en het ging dus enkel over seks. Het begon allemaal vrij onschuldig, ik mocht geen slipje meer dragen. Ik voelde me daarbij zeer onbeschermd als ik op straat liep, het was alsof iedereen wist dat ik sliploos was, zeker als ik een kortere rok droeg, wat natuurlijk niet waar was, maar toch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *